banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa'da kar yağışı! kent beyaza büründü

Meteorolojinin uyarılarının ardından Şanlıurfa'da beklenen kar, yağmaya başladı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Şanlıurfa’yı beyaza bürüdü. Şanlıurfa'da etkili olan kar yağışı ile birlikte her yer beyaza büründü. 

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada: "Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğünden alınan tahminler doğrultusunda; İlimiz genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle oluşabilecek riskleri en aza indirmek amacıyla, İlimiz genelinde 19.01.2022 Çarşamba günü tüm kademelerde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.  Ayrıca; yine aynı sebeplerle kamu kurumlarında görevli hamile ve engelli çalışanlar da aynı tarihte idari izinli sayılacaklardır. "

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise kent genelinde ; Aralarında kamyon, greyder, loader, eskavatör ve pikapların bulunduğu toplamda 120 araç 220 personelle karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. 

İlçe Blediyeler ise kendi sorumluluk alanlarında araç ve personeli ile sahada karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Kent genelinde kar yağışının devam etmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.