banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Şanlıurfa'da Feci Kaza! 4 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa-Suruç yolu üzeri Tepe Dinlenme Tesisleri mevkinde çift taraflı Trafik kazası sonucu yaralanan 4 vatandaş 112 ekiplerine teslim edildi.

Kaza, bu akşam Şanlıurfa-Suruç yolu üzeri Tepe Dinlenme Tesisleri yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre 54 ADN 059 plakalı araç ile 80 AV 233 plakalı araç sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çarpıştı. Kazada 80 AV 233 plakalı araç şarampole düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri araçta sıkışan kazazedeleri kurtararak sağlık ekiplerine sevk edildi. Kazada 33 yaşındaki Hatice Kavlar, 51 yaşındaki Aynzılha Kaplan ile 4 yaşındaki Emir Emen Kavlar yaralandı. Yaralılardan Aynzılha Kaplan'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.