banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Şanlıurfa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Sabah saatlerinde Osmanbey Şehitlik Anıtına çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, 11 Nisan Stadyumunda devam etti. Şanlıurfa Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlarken, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin öğrenciler tarafından okunmasıyla devam etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Akın’ın yaptığı konuşmanın ardındansa öğrencilerin geçit töreni sergilendi. 11 Nisan Stadyumundaki etkinlikler Karadeniz Teknik Üniversitesince yürütülen proje kapsamında Şanlıurfa’ya gelen gönüllü 6 öğretim görevlisi ve 49 eğitim fakültesinin tertiplediği ve statta bulunan tüm çocukların ve protokolünkatıldığı Sevgi Çemberi etkinliğiyle sona erdi. 11 Nisan Stadyumunda düzenlenen programa katılan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de Sevgi Çemberi etkinliğine eşlik ederek çocuklarla ve aileleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Eşi Gülhan Erin’le birlikte katıldığı etkinliklerde tüm çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramını kutlayan Vali Abdullah Erin’e; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Garnizon Komutanu Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Akın, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hasan Bilici, bazı Sivil Tolum Kuruluşu Temsilcileri, gösterilerde yer alan çocukların aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.