banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa Büyükşehirden "otobüsten indirilen kadın"a ilişkin açıklama

ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi, toplu taşıma aracından ulaşım kartı olmadığı gerekçesiyle indirildiği iddia edilen kadının akli melekesinin yerinde olmadığını ve otobüs içerisinde hacet giderdiği anlaşıldığı içinkoruma ve bakım altına alındığını duyurdu.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma aracından ulaşım kartı olmadığı gerekçesiyle indirildiği iddia edilen kadının akli melekesinin yerinde olmadığını ve otobüs içerisinde hacet giderdiği anlaşıldığı için koruma ve bakım altına alındığını duyurdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, söz konusu duruma ilişkin video görüntülerinin de yer aldığı açıklama yaptı.


Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"anlıurfa’da toplu taşıma aracında ulaşım kartı olmadığı gerekçesiyle araçtan indirildiği iddia edilen yabancı uyruklu olduğu öğrenilen ve akli dengesinin yerinde olmadığı değerlendirilen şahıs ile ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş Genel Müdürü Levend Çelik tarafından yapılan açıklamada “ Konuyla ilgili şahsın akli melekesinin yerinde olmadığı, yaşlı kadının devamlı olarak otobüslere binip inmekte ve araç içerisinde hacetini giderdiği anlaşılmıştır. Vatandaşların şikâyeti üzerine otobüsten indirilip, bilahare kadın, zabıta ekiplerince koruma ve bakım altına alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine arz olunur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.