banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Şanlıurfa Büyükşehir Suruçluların takdirini topluyor

 

 

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde altyapıda revizyonlar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi'nin Suruç'taki çalışmaları yoğun bir tempoyla devam ediyor.
Koordinasyonlu yürütülen çalışmalar kapsamında kanalizasyon hattı, içme suyu, enerji ve birçok altyapıyı planlı bir şekilde yeniden yapılandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), yapmış olduğu uygulamayla ilçenin sorunlarına uzun vadeli çözümler sunuyor.

ALTYAPIDA SORUNLAR TARİH OLUYOR
ŞUSKİ'nin çalışmaları çerçevesinde şimdiye dek 6 bin metre içme suyu hattı, 2 bin 500 metre yağmur suyu hattı ve 5 bin 900 metre ise kanalizasyon hattı döşeme işlemi tamamlanırken, Suruçlular yaklaşımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile altyapının sil baştan değiştirildiğine bizzat tanıklık ettiklerini belirten Suruçlular, "Suruç'a verdiği önemden dolayı sayın başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. İlçemizin eski görüntüsü değişiyor ve yeni görümüne kavuşuyor. Çalışmalardan memnunuz. Altyapı ŞUSKİ birimleri tarafından sıcak havaya aldırış edilmeden yapılıyor. Tüm çalışanlardan Allah razı olsun" diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.