banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfa Büyükşehir Kalıcı Hizmetler Üretiyor

Bir yandan Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde yeni yollar yaparak vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da altyapı çalışmaları ile uzun ömürlü yollar inşa ediyor. 

AÇIKSU CADDESİNDE YOL GENİŞLETME VE YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Haliliye İlçesi Açıksu Caddesinde yol genişletme çalışmalarının yanı sıra yağmur suyu drenaj hattı döşemesini sürdürüyor.

Kış aylarında etkili olan yağışlar sonrası yaşanabilecek olası su taşkınlarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Ahmet Erseven Mahallesinden Açıksu Caddesine inen arterde yağmur suyu drenaj hattı döşemesi yapıyor.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR

Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa'daki yollarının kalitesini her geçen gün artırıyor.  
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Haliliye ilçesinde bulunan Ahmet Yesevi Mahallesi Şehit Piyade Cuma Uçar Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdüren ekipler aynı anda Karaköprü ilçesi Buluntu Hoca Bulvarında da asfalt serimine devam ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah YILDIZ 4 yıl önce

M.Akif cad. Mert kasabı bitişindeki Çiçekçiyi gören yetkili yok mu? Ana Caddeyi 2 metre işgal etmiş.Tezgah kurmuş Cadde ortasına.Caddeler medeniyetin göstergesidir.
Trafik Kanunu' nun 14'üncü Maddesi; İş yerinin önünde caddede araçların park ettiği alana Duba-Delinatör v.b dikilmiş suçtur.Haydi esnafın haberi yok,Belediye Başkanınında mı haberi yok?.

Avatar
Abdullah YILDIZ 4 yıl önce

Yorum halen yayımlanmadı. Vatandaş olarak Konu haber hakkındaki düşünceleri yayımlamıyorsanız ,vatandaşla alay ediyor demektir. o zaman Linki kapatın.

Avatar
Çicekcisever 4 yıl önce

Kes ulen