banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

Şanlıurfa Büyükşehir'den Eyyübiye ilçesine müjde



Eyyübiye İlçesi Selçuklu Mahallesinde 30 ev ve bir iş yerini yeni yol yapımı için kamulaştıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgede açacağı yol ile Eyyübiye Çevre Yolu arasındaki bağlantıyı sağlayacak.

Eyyübiye ilçesindeki vatandaşlara nefes aldıracak 30 metrelik yeni bulvarın yapım çalışmaları bölgedeki evlerin yıkımları tamamlandıktan sonra kısa sürede gerçekleştirilecek.

Başkan Nihat Çiftçi'nin üzerinde önemle durduğu yeni yollar ve yeni bulvar çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarıyla vatandaşların da memnuniyetini kazanıyor.

Kamulaştırması tamamlanan 30 ev ve bir iş yerinden boşaltılan 17 hanenin yıkım çalışmalarının startını veren Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yol yapım çalışmalarını değerlendiren vatandaşlar, bölgede yıllardır yaşanan yol probleminin çözüme kavuşturduğu için Başkan Nihat Çiftçi ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile kent genelinde değişim ve dönüşümün yaşandığını anlatan vatandaşlar, "Allah razı olsun önceden yollarımız yoktu. mahalle aralarında bir araç karşı yönden geldiği zaman diğer araç geçemiyordu. Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederiz" şeklinde konuştular

30 Yıllık şoför olduğunu söyleyen Abdullah Uzun, "Bölgede mevcutta bulunan 4 evim yıkılıyor. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bizleri çağırıp görüştük. Farklı bir yerde parsel karşılığında anlaştık ve tapularımızı aldık.  Büyükşehir Belediyesi de burada 30 metrelik yol açmak için yıkım çalışmalarına başladı. Kim bir yol açarsa bunu takdirle karşılarım. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bölge'de yol olmamasından dolayı çok büyük zorluk yaşadıklarını belirten Abdülhakim Kaya ise, " Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz, Yolumuz yoktu arabalarımızla geçiremiyorduk. Yollarımız olmadığı için İtfaiye ve Ambulans buralara gelemiyordu. Yeni yolun açılmasıyla birlikte sorunlarımız çözülecek" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.