banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Harran İlçesi Değişimi Yaşıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Harran'da gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimlerle ilçe gelişiminde önemli rol oynamaya devam ediyor. Yenilikçi ve sistemli çalışmaları ile ilçeyi modern bir kimliğe büründüren Büyükşehir Belediyesi 7'den 70'e tüm vatandaşların takdirini topluyor.

İlçe genelinde başlatılan altyapı, üstyapı, yeşillendirme ve sosyal tesisleri ile sosyal yaşamın her alanında etkisini gösteren Büyükşehir Belediyesi ilçede hayatı daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

HARRAN'IN 100 YILLIK ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Büyükşehir Belediyesi 'Altyapıda 100 Yıllık Çözümler' hedefi ile 13 ilçenin tümünde de başlatmış olduğu çalışmalarını Harran'da titizlik ile sürdürüyor.

İlçenin altyapısında değişime giden Büyükşehir Belediyesi, kullanılamaz hale gelen altyapı malzemelerini uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerde revize ederek hem kalıcı hem de modern çalışmalar yürütüyor.

İlçelerin geleceğini esas alan çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), bin 500 metre yağmursuyu hattı, 3 bin 904 metre kanalizasyon hattı, 4 bin 738 metre içme suyu şebeke hatlarını değiştirerek artan nüfusu göz önünde bulunduruyor.

İLÇEYE PRESTİJ CADDESİ KAZANDIRILIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan prestij caddesi kapsamında Harran'da etüt ve projelendirme çalışmaları başlatan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın truzimde dünyaca tanınmış Harran'ı tarihi ve kültürel zenginlikleri ile modern bir hale büründürecek.

115 BİN METREKARE KİLİTLİ PARKE

İlçe'nin yollarını modern ve temiz kılabilmek için ilçe genelinde yaklaşık olarak 15 bin metrekare kilitli parke döşeyen Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm Harranlıların takdirini kazanıyor.

Geçtiğimiz aylarda İlçe'de yeşillendirme seferberliği başlatan Büyükşehir Belediyesi, yenilikçi projelerini bir bir hayata geçirmek için etüt ve projelendirme çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda ilçeye semt pazarı, semt sahası ve spor kompleksi döşeyecek olan Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan tarihi Harran Kalesinin çevre düzenleme ve rekraksiyon çalışmalarına başlayacak
Ayrıca 2016 planlaması dahilinde ilçede kırsalındaki yatırımlarına devam eden Büyükşehir belediyesi, kırsal mahallerde sathi, stabilize çalışmalarını sistemli bir şekilde sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.