banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Şanlıurfa Büyükşehir Fen İşlerinden Yoğun Mesai

 

Ramazan Bayramı içerisinde vardiyalı çalışma programı düzenleyerek olası her türlü olumsuzluğa anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bayram tatilinin sona ermesinin ardından tüm ekipleri ile sahadaki yoğun mesaisine kaldığı yerden devam etti.
Kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde alt ve üstyapı da çalışmalarına devam eden ekipler, yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirebilmek için 2016 planlamasında yer alan proje ve uygulamalarını sürdürdü.
FEN İŞLERİNDE YOĞUN MESAİ
Pazar günü olmasına rağmen Siverek ilçesinde 107. Topçu Alayı İçi ve tören alanında sıcak asfalt çalışması yapan ekipler, Eyyübiye İlçesi Akabe Mahallesi’nde ise SSK Caddesinde asfalt hazırlık çalışmalarını yürüttü.
Pazartesi mesaisine Akçakale Yolunun genişletilmesi ile başlayan ekipler, Eyyübiye İlçe Devlet Hastanesi ile Veterinerlik Fakültesi arasında kalan kısımda 2. Etap genişletme çalışmasına başladı.
Haliliye ve Karaköprü ilçe sınırları arasında yer alan Ay Yapı Kooperatifleri Yolunu terasman seviyesine getiren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ekipleri ayrıca Karaköprü Akşemsettin Bulvarı’nda kazı ve dolgu çalışmasına devam etti.
Yine Karaköprü İlçesi’nde ikinci 35 metrelik yol olan Atatürk Bulvarı’nda istinat duvar yapım işini sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, duvarda prekast cephe panellerinin montajına başladı.
Haliliye İlçesi’nde SUKAY Park bitişiğinde Dağeteği Bölgesine ulaşımı kolaylaştıracak olan Turgut Özal Bulvarı’nda 50 metre ve 25 metrelik bağlantı yollarında yol yapım çalışmalarına devam eden ekipler, ayrıca Haliliye ilçesinde Sırrın-Köylükent mevkiinde yeni açılan bulvarlarda kazı ve dolgu çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.