banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Halfeti'de Muhtarlar Büyükşehir'e teşekkür ettiler


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti ilçe merkezi ile kırsal bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezinde özellikle alt yapı konusunda yaşanan tüm sorunları çözüme kavuşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, çalışmaları ile vatandaşların takdirini topluyor.
Alt yapıda revizyona gidilmesi, prestij cadde uygulaması, 285 araçlık dev otopark yapımı, kırsal bölgelerde ara bağlantı yolları ve kaldırım çalışmaları gibi ilçenin çehresini değiştirecek gelişmelere imza atana Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı planlamasını da koordineli bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi'nin ilçedeki çalışmalarını değerlendiren Siyahgül Mahallesi Muhtar Nail Aybek, Halfeti'nin hak ettiği hizmeti aldığını söyledi. Muhtar Nail Aybek, "Büyükşehir Belediyesi'nin Halfeti'de yaptığı çalışmalardan memnunuz. Birecik - Halfeti ana yolumuz yapılıyor. Yine hükümet konağımızın olduğu caddede Prestij Caddesi yapılıyor. Burada kilit taşı kaldırılarak yerine asfaltlama yapılacak. Alt yapıdan yönelik hiç bir vatandaşımızın şikayeti yok. Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlarından dolayı Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" dedi.
Argıl Mahalle Muhtarı Hamdi Şimşek ise kırsal bölgelerin de hizmet konusunda gerekli önemi gördüğünü belirtti. Muhtar Şimşek, "Yollarımız yapıldı, eksik alt yapımızın sıkıntıları giderildi, caddelerimizin revizyonu sürüyor, camilerimize onarım yapıldı. Halfeti - Argıl mahalle yolunda asfaltlama çalışmaları için hazırlıklar devam ediyor. İlçemizde büyük değişim ve hizmeti yaşıyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.