banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfa’nın Kırsal Mahallelerinde Hizmetler Sürüyor

 

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden eşit ölçüde faydalanmalarını sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekiplerce son olarak Karaköprü'ye bağlı İlhan Mahallesi’nde başlatılan kilitli parke ve duvar yapım işi, mahalleliden tam not aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Nihat Çiftçi’ye İlhan Mahallesi Muhtarı Mahmut İlhan, “Çalışma yapılmadan önce sokaklarımızın hali içler acısıydı. Toz, toprak… Bir rüzgâr estiğinde ya da bir araç geçtiğinde etrafa saçılan tozlardan şikâyetçiydik. Yaşantımızı çok zor sağlıyorduk. Başlatılan çalışma sayesinde mahallemiz güzelleşiyor, aynı merkez ilçelerdeki mahallelere benziyor. Kilitli taşların serilmesiyle sokaklarımız daha temiz hale gelecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaKırsal Mahalle
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.