banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı  



Sosyal belediyecilik anlamında toplumun her kesiminin yanında olan Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelere gıda, temizlik malzemesi, giyim ve et yardımı yaparak bayram öncesi ailelerin yanında yer aldı. Yapılan yardımların daha çok aileye ulaşması için çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Kılıç, "Ülkemizin bu sıkıntılı süreci bir an evvel üzerinden gitmesini  temenni ediyorum ve kesilen kurbanların ve duaların kabul olmasını diliyorum. Ülkemizin üzerinden bu kara bulutların aşılmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Sosyal Yardım Şube Müdürlüğümüzün de haziran ve ağustos ayı içerisinde özellikle iki bayram da halkımıza  yapmış oldukları yardımlarla vatandaşlarımıza destek oldular" dedi. 
Sıkıntıda olan insanların yanında olduklarını belirten Başkan Vekili Nihat Kılıç, "Görevli arkadaşlarımız gıda konusunda 3 bin 700 aileye temizlik konusunda 550 ailemize ve kurban bayramı arifesine girmiş bulunmamız hasebiyle  550 ailemize et dağıtımı yapmış bulunmaktalar. Bunun dışında 350 aileye giyim yardımı yapıldı. Yardımları yetiştirmek ve daha çok ihtiyaç duyan aileye destek olmak için yardımlar sürüyor. Yardımları yapan  Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğümüze ve Daire Başkanlığımızı yürekten destekliyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerinden biri olan  ihtiyaç duyan kesime destek olması  ve bu desteklere sahip olma şansımızdır. Tabi yol, köprü ,okul, park, bahçe vs. yaparsınız bunlar olması gerekenler ama önemli olan öncelikli olan kimsesiz, dul, yetim ve eşi cezaevinde olan sıkıntıda olan insanların yanında olduğumuzu bir nebze hissettirmemiz ve bu bayramda da mutluluklarına vesile olmamız tek temennimizdir. Şanlıurfa halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutlarım ve bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.