banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

OSMANBEY KAMPÜSE 2 BİN KİŞİLİK MODERN DURAK

 Günlük 30 Toplu Taşıma aracıyla 250 seferin gerçekleştirildiği Osmanbey kampüsü hatında, öğrencilere yönelik yapılan modern ulaşım düzenlemeleri öğrencilerden tam not aldı.

Sefer Aralıklarının 2,5 dakika düşürüldüğü hatta öğrencilerin beklemeden periyodik şekilde kent merkezine ulaşımları sağlanıyor.

Akıllı turnike uygulamasıyla öğrencilerden tam not alan Büyükşehir Belediyesi, kurulan turnikeli ve üstü kapalı modern durakla mevsim şartlarına göre öğrencilerin hava şartlarında etkilenmeden otobüs beklemeleri sağlandı.

Başlatılan yeni uygulama ve düzenlemeden memnun olan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Fatma Özdemir İsimli Öğrenci, "Uygulama çok güzel olmuş artık otobüslere binerken kart okutmak için sıra beklemiyoruz. Kış aylarında otobüs beklerken oluşan kötü hava şartlarında kalıyorduk şimdi ise burada yapılan alanda bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan 400 Metrekarelik alan 2 bin kişi kapasiteli ve 6 adet turnikenin yer aldığı modern durağa oturma ünitelerinin yerleştirileceği ve bilgi amacıyla kullanılacak LED ekranların takılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.