banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Urfa Büyükşehir 50 Metrelik yol yapıyor

Şanlıurfa trafiğini rahatlatmak adına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Mardin Çevreyolu üzerinde yer alan GAP Vadisi, SUKAY Parkı ve Cumhuriyet Parkı’nın batı kısmında 50 metrelik yeni yolun yapımına başladı.

Bölgede zemin düzleştirme ve kot düşürme çalışmalarına sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların cazibe merkezine rahat bir şekilde ulaşmasını sağlayacak.

GAP BULVARI’NDA YOL GENİŞLETMESİ SÜRÜYOR

Karaköprü-Diyarbakır yolunda bulunan GAP Bulvarını 4 şeride çıkartan ve aşama aşama çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indiriyor.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde yapmış olduğu yol düzenlemeleri ve revizyon çalışmalarıyla halkın takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi, GAP Bulvarının yanı sıra kentin dört bir yanında yeni yollar açarak, mevcut yollarda genişletme ve revizyon çalışmalarıyla geleceğin Şanlıurfa'sını ulaşım master planıyla rahatlatıyor.

Öte yandan Şanlıurfa'nın dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, geleceğin yolları projesi kapsamında; Karaköprü'de 105. Cadde, Yeni Atatürk Bulvarı, Çardaklıkaya Bulvarı, 404. Cadde'de, GAP Vadisi Bölgesi ve Eyyübiye'de Akçakale yolu olmak üzere kent merkezinde 6 yeni bulvarda çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.