banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Genel Sekreter Abdülkadir Açar Hilvan'da İncelemelerde Bulundu

 

Hilvan Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile görüşen Açar, ardından Bilgi Evi'ni ziyaret etti. Burada yaz okulu ve hazırlık kursu eğitimi gören çeşitli yaş gruplarındaki öğrencilerle sohbet edip Bilgi Evi'nde görevli öğretmenlerden bilgi aldıktan sonra Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezini ziyaret etti.
Eğitimin her alanda çok önemli olduğuna değinen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri ve eğitimci Abdülkadir Açar, ardından Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren yarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

Yüzme eğitimi alan küçük çocuklarla bir süre sohbet eden Açar, Hilvan'a yaptığı ziyareti değerlendirdi. Açar,
'Hilvan'ın her geçen gün büyük bir değişim içinde ve bu değişimi de eski dönemlerle kıyasladığımızda belediye başkanımız Aslan Ali Bayık'ın ilçeye hizmet anlamında büyük katkılar sağladığını görebiliyoruz. Gerek Hilvan Belediyesi'nin ve gerekse de Büyükşehir Belediyesi'nin yapacakları hizmetlerle Hilvan daha gelişecek ve daha çok layık olduğu hizmetleri görecektir' dedi.

Şuan da hizmete veren yarı olimpik yüzme havuzundan sonra aile ve çocuklar için de pazartesi gününe faaliyete girecek yüzme havuzunun müjdesini de veren Açar, 2017 yılına kadar mesire alanının da bitirileceğini belirtti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Abdülkadir Açar'ın Hilvan'a yaptığı ziyareti çok anlamlı bulduğunu belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,

'Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan'a yapılan prestijli cadde, Bilgi evi, şuan hizmette olan ve pazartesi günü hizmete girecek olan diğer havuz için Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Avukat Nihat Çiftçi'ye ve Genel Sekreterimiz Sayın Abdülkadir Açar beye ve çalışma arkadaşlarına şahsım ve Hilvanlı hemşerilerim adın çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel projeler geliştirip Hilvan'ın kalkınmasına hep beraber katkıda bulunacağız' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.