banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo

Başkan Nihat Çiftçi Müjdeyi Verdi! İlk Kazma Vuruluyor

Şanlıurfa trafiğini rahatlama adına dev projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak ve Şanlıurfa çevre yolu ağını bir birine bağlayacak olan Kuzeybatı Çevre yolunun yapım müjdesini verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte yürüteceği proje çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi yapılacak çevre yolu güzergâhında kamulaştırılma çalışmalarını gerçekleştirirken Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından da 10 kilometrelik çevre yolu ihaleyle yüklenici firmaya teslim edildi.

Şanlıurfa'nın çevre yolu ağını tamamlayacak olan 10 kilometrelik Kuzey-Batı Çevreyolu, Karaköprü ilçesini Evren Sanayi Bölgesine bağlayarak vatandaşların süre kaybı yaşamadan trafik geçişini sağlayacak.

Yolun yapım ihalesini alan yüklenici firma ve Şanlıurfa Karayolları Şube Şefliği yetkilileriyle bir araya gelerek çevre yolunun müjdesini veren Başkan Nihat Çiftçi, uzun süredir beklenen çevre yolunun yapımına en kısa sürede başlayacaklarını belirtti.

Şanlıurfa'nın trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan ve kentin çevre yolları bağlamında tamamlayıcı unsur olan Kuzeybatı Çevre yolunun hayırlı olmasını dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan ve Şanlıurfalı vatandaşlarımızın uzun süredir beklediği Kuzeybatı Çevre Yolu için Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürüttüğümüz Kuzey batı çevre yolunun ihalesi tamamlandı. Allah'ın izniyle ilerleyen günlerde yüklenici firma tarafından bölgede çalışmalar başlatılacak. Büyükşehir Belediyesi olarak yeni yapılacak olan yol güzergahında kamulaştırma çalışmalarında sona geldik. Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olsun, Şanlıurfa trafiğini önemli açıdan rahatlatacak. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi olarak Karayolları Genel Müdürlüğü ve yüklenici firmaya her türlü desteği vermeye hazırız. Yapmış olduğumuz sözleşme ile Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü olarak sorumluluklarımızı biliyoruz. Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun, İnşallah 24 ay gibi bir sürede bu yol tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.