banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

BAŞKAN ÇİFTÇİ, SICAK YEMEK İKRAM ETTİ

 

Hayırsever vatandaşlar tarafından günde on binlerce kişiye ikramlarda bulunan Aşevi sorumlularıyla birlikte sıcak yemek almaya gelen vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Yemek kazanlarının önünde gelen vatandaşlara ikramda bulunan Başkan Çiftçi, bağışlardan ve yapılan yardımlardan dolayı hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür çalışmaları her zaman destekleyeceklerini vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi, "Gönüllü olarak katkı sunan tüm hayırseverleri tebrik ediyorum, Allah razı olsun. Şanlıurfa'mızda dayanışmayı sağlayan en önemli noktalardan biri olan Aş evine on binlerce vatandaşımız gelerek buradan sıcak yemek alıyor. Maddi durumu iyi olmayan bu kadar vatandaşa bu hizmeti vermek en güzel şeydir bence. Bizlerde gücümüzün yettiği kadar bu katkıyı sunan Aş evi yöneticilerimizin yanındayız. Bu günde ziyarete geldik, çok güzel yemekler çıkıyor. Bu yemeklerde her gün yapılıyor. Buda Şanlıurfa'mızın birliğini ve beraberliğini kazancı açısından çok önemli bir konu, emeği geçenlerden Allah razı olsun" dedi.

'Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'nin bizleri onurlandırmıştır' diyen Aşevi Sorumlusu Ali Topal ise, "Başkanımızın bizleri ziyaret etmeleri bizlere şevk veriyor. Çalışma azmimizi geliştiriyor. Allah Razı olsun ki Başkanımızın katkılarıyla da burada ekmek dağıtıyor. Tüm Şanlıurfalılar adına Nihat Başkanımıza çok teşekkür ediyorum " diye konuştu.

Ziyaretinin ardından bölge esnafını da ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, esnafla sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.