banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Haliliye Beyaz TV ural

Şanlıurfa Bozova'da Demokrasi Nöbeti

 

Şanlıurfa kent merkezi ve 13 ilçede devam eden Milli İrade ve Demokrasi Nöbeti'nin Bozova Hükümet Konağı durağında vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programa yoğun ilgi gösterdi. Meydanın yan tarafında Seccadeni al ve gel programı ile binlerce Bozovalı yatsı namazını birlikte kıldı.

Düzenlenen programda sahne alan Grup Dergah bir birinden güzel ilahiler söylenip, 15 Temmuz şehitleri için dualar okudu.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Nihat Çiftçi, Milli irade ve Demokrasi nöbetine katılımlarından dolayı gelen Bozovalılara teşekkür etti.

Tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Başkan Nihat Çiftçi, “İnşallah Millet olarak bu tür kalkışmalarla bir daha karşılaşmayız. Milletimizin cesaretli bir şekilde iman gücü ile uçaktan korkmayarak, tankın önünde durup, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması ile meydanlara çıkması bizleri en çok sevindiren olaydır.” dedi

YOLU HAK OLMAYAN HİÇ BİR EYLEM BAŞARIYA GİDEMEZ

"15 Temmuz’da en büyük güç bizlere Allah’tan geldi" diyen Başkan Nihat Çiftçi "Haksızlıklar üzerine kurulu olan, yolu hak olmayan böyle bir eylem başarıya gidemedi. Allah Milletimizden razı olsun" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin konuğu olarak Bozova’ya gelen Sanatçı Mahmut Tuncer’de, milli irade ve demokrasi nöbetini Bozovalılarla sürdürdü. Birlik ve beraberlik mesajı veren Tuncer, ”Allah milletimize zeval vermesin” dedi

Düzenlenen programa katılan, Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgül, AK Parti 26. Milletvekili Adayı Fatih Aksoy ile STK temsilcileri burada bir konuşma yaparak demokrasi nöbeti tutarak meydanları dolduran tüm vatandaşlara teşekkür ettiler.


Ayrıca Milli İrade ve Demokrasi nöbetinin 18. gecesinde Rabia Meydanın Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen program on binlerin katılımıyla devam etti. 20. Donem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz'ın katıldığı program, Mevlit ve tasavvuf korosunun ilahileri ile devam etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Başbakanlık Baş Danışmanı Zeynep Karahan Uslu, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, İbrahim Yıldız ve Ahmet Eşref Fakıbaba, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile sivil toplum kuruluşlarının katıldığı program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.