banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

ÇİFTÇİ:

 

Sorunları yerinde inceleyip çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, geçtiğimiz günlerde Siverek ziyareti sırasında vatandaşların; yağan yağmur neticesinde oluşabilecek su baskınlarına karşı önlem alınması talebi üzerine başlattıkları alt yapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ve Siverek Belediyesi ekipleri tarafından koordinasyonlu bir şekilde Cumhuriyet, Şair İbrahim Rafet, Abdülkadir Karahan ve Şeyh Lütfü caddelerinde sona gelinen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi'ye bölge halkı teşekkür etti.

Bölge halkıyla çalışmalar hakkında sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, alt yapının bölge esnafına hayırlı olmasını diledi.

Burada bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çitçi, "1 Kasım öncesi Siverek'te esnafımız ve teşkilatlarımızla görüşürken bu bölgenin alt yapı sorunun olduğu dile getirildi. Büyükşehir Belediyemiz, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ve Siverek Belediyemiz ile koordinasyonlu bir şekilde çalışarak bölgede yağmur suyu drenaj çalışmalarını başlattık. Bölgede özverili bir şekilde başlatılan çalışmalar sonucunda kısa bir sürede alt yapı sorunu giderdik. Üst yapı olarak da Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bölgede asfalt çalışması başlattık. Kış aylarının gelmesiyle birlikte hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Siverek büyük bir ilçemiz, bizden hizmet beklediğini biliyoruz. Allahın izniyle elimizden geldiğince en hızlı ve pratik bir şekilde hizmeti getireceğiz, bu hizmetler onların hakkıdır. Biz görevimizi ilçe belediyelerimizle en iyi şekilde yapmanın uğraşı içindeyiz. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah daha bir çok hizmeti el birliğiyle başlatacağız" dedi.

BÜYÜKŞEHİR SİVEREK'E YENİ BİR BULVAR KAZANDIRIYOR

Siverek'te yeni yerleşim yerlerinin açılmasıyla birlikte, bölgede alt ve üst yapı çalışmalarına başlamayı hedefleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetin en iyisine layık olan Siverek'te yeni yollar açıyoruz. Ayvanat- Şirinkuyu- Yenişehir-Selimpınar- TOKİ'yi bir birine bağlayacak yeni bir bulvar oluşturuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalara başladık. Allahın izniyle 4 mahalleyi bir birine bağlayan bu bulvarı hızlı bir şekilde Siverek'e kazandıracağız. Bu gün başlama noktasını görmek için bölgede incelemede bulunduk. Yürütülen çalışmaların takipçisi olacağız, Siverek ilçemize hayırlı olsun.

YILMAZ, SİVEREK HALKI ADINA BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Siverek İlçesi ziyaretleri kapsamında Başkan Nihat Çiftçi'ye eşlik eden Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, "Geçtiğimiz günlerde Başkan Nihat Beyin Siverek incelemeleri esnasında bölgede yaşanan alt yapı sorunu hakkında görüşme sağlamıştık. Başkan Nihat Çiftçi'de; 'Hiç zaman kaybetmeden bölgede çalışma başlatmamız gerektiğini' söylemişti. Siverek Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü çalışanlarıyla ortaklaşa güzel bir çalışma başlatarak çok kısa bir süre içerisinde alt yapı hattını döşedik. Akabinde de asfaltlama çalışması başlattık. Siverek halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.