banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Siverek'te Halk Buluşmaları Düzenlendi


İlçelere hizmetin en iyi şekilde götürmek için planlamaları halkın talepleri doğrultusunda gerçekleştireceklerini belirten Başkan Nihat  Çiftçi,"Bizim sevdamız sizlere hizmet etmektir" dedi.

Siverek'te 2015 yılında yapılan ve 2016 yılı programı ile yapılacak projeleri anlatan Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek nüfusu ve coğrafisi bakımından hizmetin en iyisine layık olduğunun farkındayız. Bölge muhtarları ile mahallelerimizin sorunları hakkında telefonla görüşüyoruz. AK Partinin Ak belediyeleri olarak sizlere hizmet etmek için geldik. Bizim sevdamız sizlere hizmet etmektir. Şanlıurfa'ya ve diğer tüm ilçelere hizmetleri yaparken plan ve program çerçevesinde gerçekleştirmemiz gerekiyor. Arkadaşlarımızla birlikte yapılacak olan hizmetler ve çalışmalar noktasında rutin olarak çalışma programları yapıp bunun üzerinden hizmet kalitemizi  yükseltiyoruz" dedi.


"YILLIK ÇALIŞMA CETVELİ ÇIKARTIP BUNA UYGUN ÇALIŞACAĞIZ"

Planlı bir şekilde çalıştıklarını ve bu planlar doğrultusunda gelen talepleri kısa sürede yerine getirdiklerini ifade eden Çiftçi, "Siverek'in farklı noktalarına anında hizmet götürebilmek için yıllık çalışma cetveli çıkartıp buna uygun çalışacağız. İlçelerimizin nüfus ve jeolojik konumuna bakarsak 240 bin nüfusa sahip en büyük ilçelerimizden biri olan Siverek'i hizmetler noktasında birinci sıraya koymak zorundayız. Siverek'te Beton yollar, stabilize yollar, parke yollar, bulvar ve yeni alt yapı çalışmalarını başlattık. Siverek kent merkezinde esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdiğimiz zaman esnafın talebi üzerine  yıllardır yaşanan yağmur suyu alt yapısını kısa sürede hallederek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 3 adet bulvarımızda revizyon çalışması başlayarak kısa sürede vatandaşlarımızın kullanıma açtık" dedi.

2016 HİZMET YILI OLACAK

Büyükşehir Belediyesi olarak Siverek'te geniş kapsamlı değişim ve dönüşümü yaratmak için planlı çalışacaklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, " Siverek'in en merkezi yerlerinde 3 adet bulvarın alt ve üst yapısıyla standartların üzerinde yapıp vatandaşlarımıza sunacağız. Kent merkezinde bulunan 3 adet mezarlıkla revizyon çalışması başlatarak gerek çevre düzenlemesi gerekse aydınlatılması noktasında planlar yaptık. Yeni yerleşim yerlerinde hizmete sunacağımız 2 adet bulvarımızın planlarını şimdiden yaptık, inşallah ilerleyen zamanda çalışmalarına başlayacağız. Siverekli vatandaşlarımızın rahat ve ferahlanacağı yaşam alanı olarak 150 bin dönüm üzerine dev bir parkın yapı için projelendirme çalışmalarına başladığımızı buradan müjdeliyorum. Projelerimiz kapsamında ilçe genelinde Kültür merkezleri, ilçemizin büyük sorunlarından biri olan büyük semt pazarlarının oluşması için zemin hazırladık. Turizm açısından ilçe merkezimizde bulunan kaleyi tekrardan gün yüzüne çıkartmak için kale eteği projesini hayata geçireceğiz. Derdimiz vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini götürerek yıllardır beklediği kaliteli yaşamı sunmaktır" dedi.

İÇME SUYU ARITMA TESİNİNİ YAPIYORUZ.

Yıllardır bölge halkının en büyük sorunlarından biri olan içme suyunu çözeceklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Allahın izniyle ilerleyen günlerde Siverek'te içme suyu arıtma tesisinin yapılması için İller Bankasından aldığımız krediyle DSİ Bölge müdürlüğümüz Büyükşehir Belediyemizin projelendirmesiyle ihalesi yapıp yıllardır beklenen kaliteli suyu vatandaşlarımıza sunacağız" dedi.

Düzenlenen halk günü kapsamında vatandaşların sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyip not eden Başkan Nihat Çiftçi, taleplerin 2016 yılı programında dahil edileceğini belirtti.
Gerçekleştirilen Halk Buluşmalarının arından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi Büyükşehir Belediyesi koordinasyonluğunda Siverek kent merkezinde yapılan 2 adet Çok Amaçlı Salonun açılını gerçekleştirdi.

ÇOK AMAÇLI SALONLARIN  AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ



Büyükşehir Belediyesi, STK'lar ve hayırsever işadamlarının desteği ile Esmerçayır ve Yenişehir Mahallerinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Çok Amaçlı Salonlarını gezen Başkan Nihat Çiftçi'ye, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz eşlik etti.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, Yaklaşık olarak 110 gündür tüm ilçelerimize adalet içerisinde çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını  çizdi.
Önümüzdeki yıllarda Siverek ilçemizde önemli hizmetlere ve projelere imza atacaklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, Siverek'in sorunlarını el birliği ile Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığımız ile birlikte el birliği ile çözeceğiz. Bu tesisleri Siverek ilçemizin Şirinkuyu, Selimpınar, Bahçelievler mahallelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ise," El Birliği ile çok güzel hizmetlere imza atacağız. Bu gün gerçekten fiziki, mimari ve çok amaçlı kullanış bakımından çok güzel iki hizmetin beraber açılışını gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise, "Siverek'te hizmetin en iyisini götürmek için hep birlikte çalışıyoruz. Bu gün ilçemizin önemli yerinde iki adet çok amaçlı salonunu vatandaşlara sunduk. Bu  tür çalışmaların devamını getireceğiz" şeklinde konuştu
Gerçekleştirilen açılışından arından Başkan Nihat Çiftçi,  Büyükşehir Belediyesi tarafından Siverek'te başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.