banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Akçakale'de Çadırkenti Su Bastı

Ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan ve Akçakale Belediyesine ait İlk Adım Yaşam Merkezi'ne yerleştirilen Suriyelilerin yaşadığı çadırların pek çoğu dün gece aniden bastıran sağanak yağmur sonrası bazı çadırlar yağmurdan etkilendi.

Akçakale Belediyesi, ilk adım yaşam merkezinde kalan misafirlere sabahın erken saatlerinden itibaren yağmurdan etkilenen çadır sahiplerine zeminde kullanılmak üzere kum ve briket dağıtımına başlandı.

İlk Adım Yaşam Merkezi Koordinatörü İbrahim Akkurt,"Dün aniden yağan yağmur nedeniyle bazı çadırları su bastı belediye başkanımız Abdulhakim Ayhan'ın talimatıyla yağmurdan etkilenen çadırların altını briket ve kumla yükseltiyoruz.Akçakale belediyesi olarak Suriyeli misafirler için elimizden gelen her imkanı kullanıyoruz.Bu konuda bazı yetkililerinde gerçekten ihtiyacı olan Suriyeli kardeşlerimizi yerinde ziyaret edip ihtiyaçlarını gidermeleri için çağrıda bulunuyoruz" Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.