banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü yeni binasına taşındı


Daha iyi hizmet için gece-gündüz demeden vatandaşlar, daha rahat ve sakin ortamda iş ve işlemlerini hal edecekler.
Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, “Gün geçtikçe büyük bir yapıya kavuşan genç dinamik Bakanlığımızın il müdürlüğü olarak yeni bina da vatandaşımıza daha rahat ve daha iyi hizmet vermek amacıyla planlamalar yaptık. İlimizin büyüyen yapısı ile sosyal olguları hizmet alanımızı her geçen gün daha da genişletmemizi ve vatandaşlarımıza hizmeti en iyi ve en etkili bir şekilde sunmamızı da beraberinde getirmektedir. Bu amaçla daha önce çocuk yuvası olarak kullanılan ama hizmet dönüşümü kapsamında il müdürlüğü şekline dönüştürdüğümüz bina da Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmet kalitemizi arttırarak sunmaya devam edeceğimiz için çok mutluyuz. Hizmet binamızda çocuk, kadın, yaşlı ve engelli bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçları düşünülerek ve hizmete erişimi kolaylaştırılarak planlamaların yapıldığını belirtti.
Ayrıca Kent merkezi ve ilçelerde daha önce 7 sosyal hizmet merkezinin olduğunu belirten müdür Demirkol, Haliliye ilçesinde de yeni bir sosyal hizmet merkezinin açılacağının müjdesini verdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak müracaat odaklı değil arz odaklı hizmeti önceleyerek vatandaşın ayağına hizmeti götürmeyi amaç edindik. İlimize böyle bir bina kazandırmamıza vesile olan Bakanlığımıza, Valiliğimize ve emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum ”dedi.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yeni Adresi nersidir diye merak edenler için adres: Esentepe Mahallesi Necmettin cevheri bulvarı no:76 Karaköprü (Sabancı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu yanı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.