banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu taşınıyor

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan ile gazetecilerle Şanlıurfa’nın sorunları hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Ziyarette Atatürk Mahallesi sakinlerine müjdeli haberi veren Başsavcı Doğan; Mahalle sakinlerinin taleplerinin değerlendirildiği ve ilk aşamada Adli Tıp’ın Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesine taşınacağını, ikinci aşamada ise Eyübiye ilçesinde faaliyette bulunan Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesindeki tahsis edilen alana  “Adli Tıp Kurumu"” yeni binasının yapılacağını ve buraya kalıcı olarak taşınacağını belirterek Adliye binasında fiziki yetersizlik nedeni ile sorunun giderilmesi için ilgili kurum ve kuruluşları nezdinde girişimlerinin devam ettiğini belirtti.

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler; Cumhuriyet Başsavcılığınca medya mensuplarına haber akışının düzenli olması, doğru ve zamanında bilgilerin medya mensuplarına ulaştırılması ile medyada bilgi kirliliğin önlendiğini belirten Güler, basın kuruluşlarına verilen destek nedeni ile Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan’a teşekkür etti.

            Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan ise Toplumun doğru bilgilendirilmesi bizim için önemli, gazetecilerin özverili çalıştıklarını biliyoruz. Toplumun bilgilendirilmesi hususlarında da yanlış algılamalar ortaya çıktığında açıklamalarımızla düzeltmeye çalışıyoruz. Dedi.

Ziyarette; Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı ve Yenişafak, Milat ve Diriliş Postası Gazetesi temsilcisi Mehmet Kamil Güler, Duru TV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Süt, NTV Şanlıurfa Temsilcisi ve Damga Gazetesi Haber Müdürü  Kadir Çelikçan, Habertürk Temsilcisi Hasan Atmaca, İHA Temsilcisi Şinasi Kuş, Değişim Gazetesi sahibi Mehmet Ağaslan, Yeniasya Gazetesi Temsilcisi Nihat çiçek, Yeni Urfa Gazetesi sahibi ve Duru TV Genel müdürü Mehmet Canbek, Gazeteci Fuat Erbülbül, Şanlıurfa Gazetesi  Genel Yayın Koordinatörü Ahmet Güler ve derneğe kayıtlı üye gazeteciler de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.