banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Urfa’nın Karaköprü ilçesi Kurbağa yuvası oldu!

Urfa’nın kira ve satış bakımından en yüksek fiyatların olduğu ve yüzlerce firma tarafından ise her gün binlerce konut alanlarının yükseldiği Karaköprü ilçesi ortasında geçen ve havaların ısınması ile birlikte derelerden temiz suyun akması kısım kısım akan pis suları nedeniyle pis kokuların ve geceleri de kurbağa seslerinin gelmesinden sonra dere kenarında lüks binalarda oturan vatandaşlar adeta isyan etti.

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Karaköprü Belediyesine bağlı temizlik ekipleri acaba ne yapıyor yada ne yapmaya çalışıyor biz burada varımızı yoğumuzu buralara yatırarak ev sahibi olduk ama gelin görün ki yaz aylarının gelmesi ve havaların biraz ısınması ile birlikte yavaş yavaş sineklerden ve geceleri ise kurbağa seslerinden yatamaz hale geldik.

Urfa’nın en lüks semtinde oturduklarını ama ne yazık ki ilçe ortasından geçen derenin bazı yerlerinde yıkılmaların olduğu ve bu yıkılmalar nedeniyle dere kenarlarında yapılan parklarda oyun oynayan çocuklar için tehlikeli bir hal aldığını ve oluşacak bir olayda hiç kimsenin bunu üstlenmeyeceğini ifade ederek bu yıkılmaların tamir edilmesi ve bu dereden de temiz su akıtılması ile birlikte pis konulardan sinek ve kurbağa seslerinden kurtulacaklarını ifade eden vatandaşlar Karaköprü Belediyesi ve Belediye Başkanı Metin Baydilli’den bu konuya acile olarak çözüm getirmesini istediler.

Vatandaşlar ayrıca havaların daha da ısınmadan bu dere ile ilgili kesin bir çözüm beklediklerini ve kısa vade de yapılan çözümlerin çözüm olmadığını belirterek bu konuya kesin çözüm istediler.

 

Kaynak: Urfa.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.