banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Sancaktar mahallesinde kavga; 1 ölü 6 yaralı
Cenaze yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirirken, aynı hastaneye getirilen karşı tarafın yaralısı ise cenaze yakınları tarafından linç edilmek istendi.

 

Edinilen bilgiye göre Olay, gece saat 22.00 sıralarında Sancaktar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Yamuklu ve Balıkan aileleri arasında kız alıp verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine her iki aile bir birilerine silah, taş sopa ve bıçaklarla saldırmaya başladı.

 

Olay yerine gelen ekipler, kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri kavgayı sonlandırırken, çıkan kavgada yaralanan, Uğur B. (16), Rıdvan B, Ahmet B., Neşat B. ile karşı aileden olduğu öğrenilen Abdurahman Y. ve ismi öğrenilemeyen iki kişi daha yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Uğur B. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer 6 yaralının durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

AYNI HASTANEYE KALDIRILAN YARALIYI LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Bu sırada olay yerinden hastaneye gelen Balıkan ailesinin yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Abdurahman Y.’nin bu hastanede tedavi altında olduğunu öğrenen Balıkan ailesi yakınları Abdurahman Y.’yi hastane içinde linç etmek istedi. Hastanede olay çıkaran Balıkan ailesi, hastaneye gelen çevik kuvvet ekipleri tarafından dağıtılırken, olay çıkaran yaklaşık 20 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Hastanede tedavi altına bulunan Abdurrahman Y. buradan alınarak, ambulansla acil bir şekilde Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ambulansı takip etmek isteyen Balıkan ailesi yakınları yine çevik kuvvet ekipleri tarafından önlendi.

 

 

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ MAHALLEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

 Öte yandan, Yaşanan olayların ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, Özel Harekat Timleri ile çevik Kuvvet ekipleri, panzerler ile olası bir duruma karşı Sancaktar Mahallesinde geniş güvenlik önlemleri aldı.  Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.