banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Şamil Tayyar'dan ses kaydına ilişkin şok iddia

Şamil Tayyar'dan ses kaydına ilişkin şok iddia

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, kaydı sızdıran adresin İsrail olduğunu iddia etti.

PKK ile MİT arasındaki görüşmelere ait olduğu iddia edilen ses kaydının internete sızdırılmasıyla başlayan tartışma sürerken AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, kaydı sızdıran adresin İsrail olduğunu iddia etti

Bugün TV'de konuşan Şamil Tayyar, ses kaydının Başbakan Erdoğan'ın Mısır'a gittiği gün internete sızdırılmasının çok önemli olduğunu hatırlatarak olaydan İsrail'in sorumlu olduğunu ima etti.

İsrail'in MİT'de ve PKK'da etkili olduğunu savunan Tayyar, geçmişte bunu doğrulayan çok örnek olduğunu söyledi.

Başbakan'ın ve Türkiye'nin yeni dış politikalarının İsrail'i çok rahatsız ettiğini kaydeden Tayyar "bu komplonun ardında İsrail çıkarsa hiç şaşırmam..." dedi:

Tayyar, "Hakan Fidan ile sınırlı değildir, bu çok küçük bir hedef olur. MİT'in başındaki kişinin değiştirilmesi neyi değiştirir ki? Dikkatlice bakıldığında burada bir kayıt yapıldığı görülüyor. Bunu kim sızdırabilir? Bir, PKK'da bu kayıt vardır muhtemelen. İki, MİT ekibinde de vardır aynı kayıt. Hükümete dönük çok ciddi bir komplo olduğunu düşünüyorum. Komplonun ardında İsrail çıkarsa hiç şaşırmam... Bunu sızdıranlar PKK içinden de olsa MİT'in içinden de olsa arka planda İsrail'in olduğunu, İsrail'in yönlendirdiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.