banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Ben Urfa’yım adlı şiir kitabı çıktı



Özellikle Urfa kültürü, tarihi ve turistik yerlerini içeren şiirlerden oluşan bu kitap, aynı zamanda Urfa’nın kültürünü yaşatma adına da güzel bir eser.
Yıllardan bu yana Urfa kültürünün komşu iller aracılığıyla sahiplenilmesi kendisini tetiklediğini söyleyen Canbekli; “Bunun etkisinde kalarak Urfa’nın başta fıstığı olmak üzere, çiğköftesi, isotu, mırrası, sıra geceleri, Balılıgöl’ü, Harran’ı, Göbeklitepe’yi, Hz.İbrahim’i Hz.Eyyup’u, Soğmatar, Şuayb şehri, Halfeti’yi şiirlerle anlatmaya çalıştım. Acı ve mutlu anların figanı olan Zılğıt’ da şiire yansıdı”
“Şiirlerin tamamı Urfa ile ilgili olduğu için adını da “BEN URFA’YIM” koydum” diyen Abdullah Canbekli, “Kitabı okuyan biri URFA’ yı gezip görmüş gibi o anı yaşayacak. İlk defa yayınlanacak bu şiir kitabımın URFA adına tanıtıcı olacağı kanısındayım. İnşallah hayırlı olur.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.