banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Sağlık Sen başkanlığı için Faruk Günak ve Abdulkadir Yabir yarışacak

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası'nda (Sağlık-Sen) yaklaşan seçim öncesi iki adayın öne çıktığı bildirildi.

Sağlık-Sen Şanlıurfa Temsilciliği için Abdulkadir Yabir ve Faruk Günak'ın aday olarak yarışacağı öğrenilirken, her iki başkan adayının delege üyelerini belirledikleri bildirildi.

Abdulkadir Yabir ve ekibinin seçim çalışmalarını yoğunlaştırdıkları ve sendika üyelerine ulaşarak bilgilendirdikleri belirtildi.

Yapılacak seçimin çok önemli olduğunu dile getiren başkan adayı Abdulkadir Yabir, sağlık çalışanlarının temel sorunlarına yönelik çözümler üreteceklerini söyledi.

Sağlık çalışanlarına yönelik sendikal çalışmaların yetersiz olduğunu öne süren Yabir, şu ifadeleri kullandı: "Sendikacılık sadece etrafınızda olanlara yönelik yapılan çalışmalar ile olmaz. Tüm sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm arayışında bulunmanız gerekir. Biz yeni yönetime talip olan ekip olarak istisnasız tüm sağlık çalışanlarının her türlü sorunuyla ilgileneceğimizi, sadece ilgilenmek ile kalmayıp genel merkezimiz vasıtasıyla çözüme kavuşturacağımıza inanıyoruz."

Birilerinin seçim çalışmaları sırasında hizmetlerini anlatma ve sendikal çalışmalardan ziyade asılsız dedikoduların kasıtlı olarak çıkarıldığını da iddia eden Yabir, "Bilinçli olarak birileri tarafından aslı olmayan dedikoduların yayılması ve sağlık çalışanlarının tercihlerini değiştirmelerine yönelik söylemler hiç ahlaki değil ve itibar edilmemesini rica ediyoruz. Biz sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm getiren her kurum amirini bağrımıza basarız. Hele ki sağlık çalışanlarının sahip çıktığı her kurum amiri ile çalışmak ve sahiplenmek sendikacılığın asli görevidir." diye konuştu.

Sürdürülen asılsız dedikoduların rahatsız edici olduğunu da dile getiren başkan adayı Abdulkadir Yabir, sendikacılığın kurum amirlerini belirlemek değil, asli görevinin sorunları çözmek olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'da sendikal anlayışa yeni bir boyut kazandıracaklarını belirten Yabir, "Hizmet etmek varsa bizde varız ve tüm sağlık çalışanlarımızın sesi olmaya geliyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan aşığı 6 yıl önce

Bu denli yanlı haberler gerçektende başkanlığı kimin hakkettiğini gösteriyor

Avatar
Vatan aşığı 6 yıl önce

Bu denli yanlı haberler gerçektende başkanlığı kimin hakkettiğini gösteriyor

Avatar
bülent 6 yıl önce

Başkan Yabir Allahın izniyle bütün sorunlar ortakdan kalkacak

Avatar
isimsiz 6 yıl önce

sonuç belli yeni dönemdede başarılar faruk hocam