banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Sağlık-Der: İstanbul Sözleşmesi Feshedilsin!

Ankara Barosunun yaptığı faşist, hadsizce açıklamaya zemin hazırlayan ‘CEDAW, İstanbul Sözleşmesi’ ve benzeri yasaların bir an önce feshedilmesini isteyen Sağlık-Der Şanlıurfa İl Temsilcisi Abdullah Göçmez, "Bu sözleşmeler ile aileler dağılıyor, toplum bozuluyor ve ifsada uğuyor" dedi.

Sağlık-Der Şanlıurfa İl Temsilciliği adına yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hocanın, Ramazanın ilk cuma namazını Hacı Bayram Camisi'nde kıldırırken, uyuşturucu, alkol ve eş cinselliğin İslam dinince haram kabul edildiğini, bunların insan sağlığına zararlarının bulunduğunu söylemesi malum çevrelerce ağır eleştirilere uğradı ve hutbe ‘nefret hutbesi’ olarak nitelendirildi.
Her fırsatta İslam’a ve değerlerine saldırmayı kendine görev bilen bu bahtsızlar, insanoğlunun yaratılışından beri hep şeytanın safında bulunmuş bir avuç insan olmakla beraber yaydıkları şer ve fitne ile toplumu ifsat etmeye, aile kurumunu ortadan kaldırmaya ve her türlü ahlaksızlığın ve adaletsizliğin yaşandığı bir dünya hayali ile çırpınıp duruyorlar.
Bu bedbahtlar bilmezler mi ki İslami değerler ve hakikatler çağlar üstüdür ve muhatabı da “eşref-i mahlukat” olarak insanım diyen herkestir. İnsanlık tarihi boyunca bütün coğrafyalarda, her ırk ve renkteki insanları huzur ve saadet bahşeden, barış içerisinde kardeşçe yaşam kaynağı olan değerlerimize yapılan bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Görevi sözde adalet olan ve milyarlarca Müslümana alçakça saldırma adaletsizliğinde bulunan Ankara Barosunun yaptığı faşist, hadsizce açıklamaya zemin hazırlayan ‘CEDAW, İstanbul Sözleşmesi’ ve benzeri yasaların bir an önce feshedilerek ailenin dağılmasına, toplumun bozulmasına ve neslin ifsadına dur denilmelidir.
Sağlık-Der Şanlıurfa İl Temsilciliği

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.