banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Sağlık Çalışanları Ormanı İçin Ağaç bağışı yaparak çağrıda bulundular

Sosyal medya hesabından, Orman fakiri Şanlıurfa için ağaç dikme kampanyası başlatılması gerektiğini dile getiren Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Reşat Ceylan, Covid-19 sürecinde hayatını kaybeden sağlık çalışanları için "Sağlık Çalışanları Ormanı" dikilmesini teklif ederek 100 ağac bağışında bulunduğunu açıkladı.

Ceylan Mesajında: "Bir ağaçlandırma seferberliği başlatmak gerekiyor, kendi adıma 100 çam ağacı bağışı ile başlayabiliriz, SAĞLIK ÇALIŞANLARI ORMANI, vefat eden sağlık çalışanlarına da ithafen, orman il müdürlüğümüz organize ederse çok güzel olur" dedi.

Kısa sürede sosyal medya üzerinden büyük destek bulan bu çağrıya Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Ahmet Güzelçiçek'te 100 ağaçla destek verdiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ahmet Güzelçiçek, "Yemyeşil bir kent; Şanlıurfa...Bu güzel işbirliğine bütün yüreğimizle varız; en az 100 ağaç ben ve çocuklarım için bağışlıyorum.Yetkililerden destek bekliyoruz; şimdi tam zamanı...Yemyeşil bir Şanlıurfa için" dedi.

Başhekim Güzelçiçek'in ardından Gazeteci Ömer Ağ'da bağış kampanyasına katıldı. Ömer Ağ sosyal medya hesabından Reşat Ceylan'ın alıntılayarak; "Reşat hocamı tebrik ediyorum. 100 Çam Ağacı ile bende destek veriyorum" şekilde paylaşımda bulundu.

ORMAN BAKANLIĞI VERİLERİNE GÜRE URFADA ORMANLIK ALANI NEREDEYSE YOK
Şanlıurfa orman bakımında Türkiyenin en fakir illerinden olduğu ortaya çıktı.

Bakanlığın 2020 verilerine göre Şanlıurfa'da ormanlık alan ancak tüm arazinin yüzde 1'i kadar olduğu verilerle açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alperen kürşat 3 yıl önce

Şehrimizin eksik noktası olan orman alanını gündeme getiren degerli hocalarımıza teşekür ederiz. Yapılacak olan fidan dikiminde Her türlü yardım icin hazırız.