banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Sağlık Bakanı Yeni Verileri Açıkladı: Son 24 Saatte 76 Can Kaybı

Konu  ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bugüne kadar yapılan 161.380 testin %12,18’i son 24 saat içinde gerçekleşti. İyileşen hasta sayımızda önemli artış oldu. Dün toplam 484 olan iyileşen hasta sayımız bugün 786’ya ulaştı. Virüs gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım" dedi.

Sağlık bakanın bugünkü açıklamasıyla birlikte son 24 saat içerisinde 19 bin 664 test yapıldı, 3 bin 13 yeni vaka daha tesbit edildi. Ayrıca son 24 saate vefat edenlerin sayısı ise 76 olarak açıklanırken, iyileşerek taburcu olan hasta sayısı ise 302 kişi olduğu belirtildi.

TOPLAM VEFAT SAYISI 501 OLDU

Sağlık bakanı Koca'nın bugünkü verileri açıklamasıyla birlikte bugüne kadar toplam 161 bin 380 kişiye koronavirsü testi yapıldı. bu testler sonucunda pozitif çıkan toplam vaka sayısı 23 bin 934 kişi olduğu belirtildi. ayrıca bugüne kadar Covid-19'dan vefat eden vatandaşların sayısı 501 kişiye çıktığı belirtilen açıklamada, yoğun bakım hastalarıyla ilgili de bin 311 kişinin yoğun bakım tedavisi gördüğü açıklandı. 
Bugünkü açıklamanın ardından 909 hastanın entübe olduğu açıklanırken taplamda 786 hastanın da iyileşerek taburcu edildiği açıklandı.
Kaynak: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.