banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Sağlık Bakanı Koca'dan Son Dakika Açıklaması: Vefat Sayısı  76 Oldu

Koronavirüs ile ilgili olarak günlük vaka sayılarını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 7 Nisan 2020 tarihi itibariyle vefat eden 76 ile birlikte 11 Mart 2020 tarihinde ortaya çıkanCoronavirüs nedeniyle bugüne kadar vefat eden vaka sayısı 725 oldu. 

TÜRKİYE'DE GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU:

Cerileri tablo halinde açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Son 24 Saatte toplam 20 bin 23 kişiye test yapılırken bunlardan 3 bin 892 kişide koronavirüs pozitif çıktı.

Bugünkü pozitif vaka sayısı ile birlikte virüsün Türkiye'de toplam vaka sayısı 34 bin 109 kişiye ulaştı. 

Yine sağlık bakanılığı verilerine göre toplam yoğun bakım sayısı bin 474 olduğu açıklanırken, bunların 987 kişisi entübe olduğu belirtildi.

İyileşen Hasta sayısında artış olduğu görülen verilere göre bugünkü 256 iyileşen hasta ile birlikte toplamda iyileşen hasta sayısı bin bin 582 kişiye ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.