banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Sağlık Bakanı Koca: Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz

Günlük olarak Türkiye geneli ortaya çıka yeni korona virüs hastaları ve korona'dan vefat edenlerler ilgili sosyal medya hesabından bilgilendirmede bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 24 Mart günü ile ilgili veriler kamuoyu ile paylaştı. 

Kendisine ait sosyal medya hesabı twitter üzerinden açıklama yapan Fahrettin Koca, mesajında aldığımız tedbirler kadar güçlüyüz diyerek şunları yazdı: "Kaç kişi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz."

Bugün ortaya çıka yeni vakalarla birlikte Türkiye'de ilk ortaya çıktığı 11 marttan beri toplan vaka sayısı 1872'e çıktı. bugüne kadar corona virüsünden vefat eden hasta sayısı ise bugünkü 7 kişi ile birlikte bu sayı 44'e çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.