banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Ruha Mahallesinde Covid-19 Temizliği

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi, Tüm Dünya'da etkili olan yeni tip Koronavirüs (Covid- 19) bulaşıcı hastalığa karşı önleyici tedbirleri çerçevesinde ilçenin tamamında temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İlçe Beklediyesi ekipleri halka açık tüm alanlarda temizleyen ve dezenfekte çalışmaları yaparken, vatandaşlara da evde kalın çağrısı da yapıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında vatandaş sağlığını ön plana çıkaran ve bu doğrultuda temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Eyyübiye ilçe Belediyesi, Son olarak Ruha mahallesinde çalışma ekipleri mahalleyi baştan sona hem temizledi hem dezenfekte etti. Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinler ise belediye tarafından sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ilettiler

Belediyenin mahallede yaptığı dezenfekte çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Ruha Mahalle Muhtarı Mehmet Polat, mahalle sakinleri olarak çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, "Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Mahallemiz tertemiz oluyor. Düzenli bir şekilde mahallemizde çalışma yürütüyorlar. Ekiplerin çalışmalarından memnunuz. Bize düşen tün dünyayı etkisi altına alan bu virüsten korunmaktır. Bunun yolu da evden çıkmamaktır. Sağ olsun belediyemiz her yeri temizliyor. Allah kendilerinden razı olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.