banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Resul Yılmaz Öğrencilerle Temizlik Yaptı


Viranşehir karayolundaki piknik alanı olarak kullanılan Belediye fidanlığında eldiven takıp eline poşet alan Belediye Başkanı Yılmaz, öğrencilerle birlikte yaklaşık bir saat yerlerde bulunan atık maddeleri topladı.
Temizlik kampanyasından dolayı okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Türk Telekom Lisesi idarecileri ve öğrencileri daha temiz bir çevreye dikkat çekmek çevre temizliğinde farkındalık oluşturmak amacıyla başlattıkları kampanyaya sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte katıldık. Kendilerine teşekkür ediyorum.”
Çalışmaların ardından Belediye fidanlığında öğrencilere ikramda bulunan Başkan Yılmaz, öğrencilere ilçede devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını anlattı. Öğrencilerin kentle ve belediye çalışmalarıyla ilgili görüşlerini aldı, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
SiverekResul Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.