banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Rasulayn'da patlama meydana geldi! Urfa Valiliği açıklama yaptı

Rasulayn'da Meydana Gelen Patlamalara İlişkin Basın Açıklaması Şanlıurfa valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"03.02.2021 tarihinde, saat 14.00 sıralarında Rasulayn İlçe merkezinde bir dükkânda el yapımı patlayıcının (EYP) PKK/KCK-PYD/YPG’li teröristlerce  patlatılması sonucu yaralanan (1) kişi Rasulayn Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Patlamayı müteakip Rasulayn ilçe merkezinde başka bir dükkânda ikinci bir patlama meydana gelmiş olup, patlamada her hangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmamıştır.
Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaylara ilişkin tahkikata başlanmıştır. 
Masum Suriyeli sivil vatandaşları hedef alan hain saldırıları gerçekleştiren PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünü lanetliyor, alçak saldırıda yaralanan vatandaşa Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.