banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfalılar Hayırda Buluşuyor




Başlatmış olduğu örnek kampanya ile Kentin farklı noktalarında kurulan stantlardan biri olan Rabia meydanı standını gezen Başkan Nihat Çiftçi, ilk olarak Türk Kızılay'ı tarafından kurulan gezici mobil kan verme aracında bağışta bulunan vatandaşları tebrik etti.

Kentin en işlek caddesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi olarak örnek bir kampanya başlattıklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfalı tüm yardımseverleri Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan "Hayırda Buluşalım" stantlarına davet etti.

Şanlıurfalıların konuda yardımsever olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Suriye'de yaşanan olumsuz gelişmelerden dolayı ülkemize gelen Bayırbucak Türkmenleri, Suriyeli Misafirler ve son zamanlarda ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı vatandaşlarımız için yardım kampanyası başlattık. Şanlıurfalı vatandaşlarımız her zaman mazlumun yanında olmuştur. Kent merkezinin farklı noktalarında kurmuş olduğumuz merkezlerimiz hayırsever vatandaşlarımızı bekliyoruz. Destek veren tüm STK'lara ve Şanlıurfa halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Allah yardımlarını kabul etsin inşallah, buradan herkesi davet ediyorum" dedi.

Öte yandan cadde üzerinde bulunan çiçekçiden gül alarak kadınlara dağıtan Başkan Nihat Çiftçi, Kadınların 8 Mart Dünya Günlerini kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.