banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

PTT 175 yaşında

Vali Ömer Faruk Koçak, PTT’nin kuruluşunun 175. yıldönümü dolayısıyla PTT Mardin Başmüdürü Hüseyin Öztürk ve beraberindeki birim müdürlerini makamında kabul etti.

PTT’nin özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Türkiye’deki en köklü kuruluşlar arasında yer aldığını hatırlatan Vali Koçak, “Posta Telefon ve Telgraf kökü Osmanlıya dayanan daha sonra değişerek, gelişerek kendini yenileyen köklü bir kurumdur. Telefon ayrıldı, PTT de kendini geliştirerek bankacılık hizmetleri dâhil birçok hizmeti verir hale geldi. Bu sektör dünyadaki ve teknolojideki gelişmeleri en hızlı takip eden sektördür. Memleketimizin posta ve türevleriyle ilgili bu tür hizmetleri gayet başarılı bir şekilde yürüttüğünü düşünüyorum. Nice 175 yıllara çalışmalarınızın başarıyla devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Vali Koçak’a çalışmaları hakkında bilgi veren Başmüdür Öztürk, “Kuruluşumuz 38 bin çalışanıyla, 5 bin işyeri ve 311 farklı işlemle hizmet vermektedir. Hizmetlerimizi Posta, Kargo Kurye ve PTT Bank İşlemleri oluşturmakta ve bu hizmet yelpazemiz daha da genişlemektedir. Mardin’de 215 çalışanımız, 35 iş yerimiz bulunmaktadır. Bunlardan 1 merkez ve 7 şubemiz Mardin merkezde, diğerleri ise ilçelerimizde hizmet vermektedir.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.