banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Polis ruhsatsız motosiklete el koydu

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Harrankapı caddesinde çok süratli motor süren bir şahıs, mahalleli tarafından polise şikâyet edildi. Şikâyet edilen adrese gelen polis ekipleri, söz konusu motor sahibinin ruhsat ve ehliyetini istedi.

Polis, evrakları olmadığı anlaşılan şahsa ceza yazmak isteyince motor sahibi ile polis arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

Arbedeye motosiklet sahibinin ailesinin karışmasının ardından olayın büyümesinden endişe duyan polis ekipleri, olay yerine takviye ekipler çağırdı. Olay yerine ekipler, tarafları yatıştırdı.

Evrakları olmadığı anlaşılan motosiklet sahibine ceza yazıldı. Motosiklet de olay yerine gelen çekici ile otoparka çekildi. (Mustafa Gül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.