banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Polis Haftası İçin Resepsiyon Düzenlendi


Şanlıurfa Polisevinde düzenlenen resepsiyona Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Jandarma Asayiş komutanı Yarbay Murat Bozkurt ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilerin eşleriyle birlikte katıldığı resepsiyon Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili tanıtım sunumu ile başladı. Resepsiyonda bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Akgül, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümünü milletin güven ve desteği ile haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “Polisimiz bu kutsal görevi yerine getirirken eğitimli personeli, teknolojik donanımı vatandaş memnuniyetli hizmet anlayışıyla başarılı ve kaliteli hizmet vermektedir” dedi.

Akgül, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü personellerinin yaptığı çalışmalarla sürekli halkın takdirini ve sevgisini kazandığını dile getirirken, teşkilatlarının kuruluş yıldönümünü kutlayan herkese teşekkür etti.

Resepsiyon, üzerinde Türk Bayrağı ve Polis logosunun bulunduğu yaş pastanın kesilmesi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.