banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

PKK Tatvan'da Polis noktasına roketatar saldırdı

 Bitlis'in Tatvan ilçesindeki polis kontrol noktasına, PKK’liler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı ile ilgili Bitlis Valisi Ahmet Çınar açıklamada bulundu.

Bitlis Valisinden Tatvan saldırı ile ilgili açiklama Bitlis'in Tatvan ilçesindeki polis kontrol noktasına, PKK’liler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı ile ilgili hakkında açıklamada bulunan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Tatvan ilçesi çıkışındaki polis kontrol noktasında yol uygulaması yapan ekiplere, PKK mensuplarınca roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiğini söyledi.

Saldırının, Çağlayan mahallesinin üst tarafındaki ormanlık tepeden yapıldığını vurgulayan Çınar, "Güvenlik güçlerimizce saldırıya anında karşılık verilmiştir. Yaşanan kısa süreli çatışmanın ardından teröristler bölgeden kaçtılar. Güvenlik güçlerimizce bütün kaçış noktaları tutuldu. Saldırıda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı." dedi.

Kaçan PKK'lilerinn yakalanması için bölgede operasyonların devam ettiğini bildiren Çınar, sosyal medyada bombalı araçla saldırı yapıldığı yönündeki paylaşımların da gerçeği yansıtmadığını ifade etti. (Şükrü Tontaş- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.