banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

PKK saldırıları halka zarar veriyor

Merkez Yenişehir İlçesi Sezai Karakoç Bulvarı üzerinde saat 22.45 sıralarında zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'liler tarafından önceden rögara döşenen bomba uzaktan kumanda ile infilak ettirildi.

Ölen ya da yaralanın olmadığı bombalı saldırının, şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Patlamanın şiddetiyle çevredeki ev, işyeri ve park halindeki araçlar hasar gördü.

Tahrip gücü yüksek olan bomba nedeniyle çevrede bulunan evlerin camları kırıldı. Camları kırılan bazı aileler pencerelerini gazete ve muşamba ile kapattı. Saldırıda caddede bulunan park halindeki araçlar da zarar gördü.

Patlama nedeniyle caddede oluşan çukur ise trafik akışını zorladı.

Saldırıya tepki gösteren mahalle sakinleri ise, artık huzur istediklerini belirterek bu tür saldırılara son verilmesini istedi.

Saldırıların asıl mağdurlarının kendileri olduğunu ifade eden halk, çatışmalı ortamın mağduriyetleri daha da arttıracağını belirterek bu durumun artık son bulması gerektiğini söyledi. (M.Hüseyin Temel - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.