banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

PKK operasyonunda 19 tutuklama
19 kişi adliyenin ardından cezaevine de geniş güvenlik önlemleri arasında götürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın doğum günü olan 4 Nisan’da Halfeti’de toplanan ve Ömerli Köyü’de giden grupta yer alan ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişilere yönelik Cuma günü Şanlıurfa ve 6 ilçede düzenlenen operasyonda polis; A.D., C.U., B.G., A.Ş., İ.Y., M.Y., Ö.K., S.K., Ş.Y., M.K., Y.K., M.D., Y.A., Y.K., A.F., H.T., Z.D., M.R.G.ve M.K.’yi gözaltına aldı.

 

2 gün boyunca TEM şubede sorgulanan PKK sempatizanı 19 kişi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından suçun işlendiği ilçe olan Halfeti’ye sevk edildi. Adliyede yapılan savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan 19 kişi tutuklandı. Tutuklama kararının ardından şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri arasında Şanlıurfa’ya getirildi. 19 şüpheli, polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Eyyübiye mahallesinde bulunan cezaevine getirildi.

 

Zırhlı araçlar ve özel harekat polislerinin güvenlik önlemi aldığı cezaevine konulan şüpheliler zafer işareti yapıp sloganlar attı.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.