banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Özdiker Çarşı esnafının durumu ne olacak? Büyükşehir’den açıklama Geldi

ESNAFIN TİCARİ FAALİYETLERİ ETKİLENMEYECEK

Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:
Tarihi mekânlar içinde yer alan Özdiker Kuyumcular Çarşısı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla acil kamulaştırma yetkisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine verildi. Özdiker Kuyumcular Çarşısı’nın sınırları içerisinde kalan 122 adet dükkân için acele kamulaştırma kararı alınması, yapılacak meydan yapım sürecini hızlandıracak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Özdiker Kuyumcular Çarşısında bulunan 122 adet dükkânın kamulaştırması ile ilgili işlemler devam etmektedir. Bu süreçte ticari faaliyetlerine devam etmek isteyen esnaflara, mülkiyeti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait olan ve Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası yanında bulunan 50 adet dükkân ile kamulaştırma kanununa göre trampa(takas) önerilmiştir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.