banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfa'da Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde otomobil ile motosikletin ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.


Birecik-Halfeti yolu üzerinde ters yönden geldiği ileri sürülen otomobilin motosiklete çarpması sonucu motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Halfeti istikametine giden plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen motosiklet ile ters yönden gelen plakası öğrenilemeyen otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk tedavilerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bir süre trafiğe kapatılan yol araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.