banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Ortak Akıl Platformu Yeni Normale Uygun Çalışmalara Başladı


Şanlıurfa’da özellikle İslami hassasiyete sahip 50’ye yakın Sivil Toplum Kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu “Ortak Akıl Platformu” üyeleri, pandemi salgını sonrası ilk kez bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular.
Uzun bir aradan sonra toplanan platform üyeleri Koronavirüs salgını sürecinde Sivil Toplum Kuruluşu olarak yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.
Her STK başkanı söz alarak pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan bahsederken, yeni normal olarak tarif edilen önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmalar ile ilgili görüş ve önerilerini sundular.
Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantıda her STK temsilcisine ayrı ayrı söz hakkı verildi. Şanlıurfa'nın Sorunları ile ilgili fikir alışverişi yapılırken, Ülke ve Dünya’daki gelişmeler de değerlendirildi. 
Toplantı yeni çalışma takvimi oluşturulmasının ardından Pandemi döneminde hayatını kaybeden değerleri için okunan Fatihalarla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.