banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

OKULDA SİGARA BIRAKMA SEFERBERLİĞİ

Konferans vermek üzere Sigarayla Savaşanlar Derneği Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Emin YAĞIMLI davet edildi.
Müzik öğretmeni Gülce Melis ULUŞ yönetimindeki Konuklu müzik korusunun “Sigara Bırakma” şarkısını seslendirilmesiyle başlayan konferansta Dernek Başkanı M. Emin YAĞIMLI, sigaranın insan vücudunda meydana getirdiği yıkıcı zararları ve bu zararlardan korunmanın yollarını anlattı, Günde 300 insanın sırf sigaradan dolayı öldüğünü vurgulayan YAĞIMLI, konuşmasına şöyle devam etti. “Sigara içilen ortamda bulunmak bile sigara içmek kadar tehlikelidir. Onun için eve gittiğinizde anne-babalarınızı sigara bırakma konusunda ikna edin. Şunu da aklınızdan çıkarmayın, Dünyada her 8 sn.de bir (1) insan ölüyor. Ve içilen her sigara insanın ömrünü 5 dk. kısaltıyor” dedi.  
Konferansın ardından Yeşilay Kulübü öğretmenleri Yıldız TÜZÜM ile Selda KILIÇ organizatörlüğündeki öğrenciler Sigaranın Zararları ilgili çeşitli şiirler ve şarkılar seslendirildi.
Sigaranın maddi-manevi zararlarının anlatıldığı konferansa Okul Aile Birliği Başkanı ve yönetim kurulu ile tüm öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra davetli misafirler katıldı.
Program sonunda bir konuşma yapan Okul Müdürü Necmettin ARPAG, sigarayı bırakan ve anne-babasına sigara bıraktıran tüm öğrencilerin ödüllendireceğini belirtti.
Öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam eden program Okul Aile Birliği Başkanı M.Emin EOĞLU’nun, Sigarayla Savaşanlar Derneği Başkanı M.Emin Yağımlı’ya plaket sunumuyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.