banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Öğrenenden Bilene Video Şiir Yarışması Başladı

Öğrenciler için çalışıp çabalayan, fedakâr öğretmenlerin, hatırlanmaları ve öğretmenler gününe bir anlam katmaları amacıyla düzenlenen video şiir yarışmasına İlk, orta ve lise öğrencileri katılabilecek.

Dereceye girecek yarışmacıların ödüllendirileceği yarışmada birinciye 3 Bin TL, ikinciye 2 Bin TL üçüncüye ise Bin TL para ödülü takdim edilecek. Yarışmaya katılacak öğrencilerin hazırladıkları en az 30 saniye en çok 90 saniyelik videoyu 0531 632 43 63 numaralı telefona WhatsApp üzerinden gönderecek.

Ödüle aday yarışmacılarda; mesaja hâkimiyet videoya hâkimiyet, beden dili, vurgu, tonlama, Türkçeyi kullanma ve diksiyon gibi değerler aranacak. İlk, orta ve lise öğrencilerinin katılacağı Öğretmenin için şiir oku yarışmasının son başvuru tarihi 17 Kasım Çarşamba günü mesai bitimine kadar olacak. 

Öğrenciler etkinlik şartnamesine, etkinlik.sanliurfa.bel.tr adresinden takip ulaşabilecekler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.