banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Nusaybin'de 10 PKK'li öldürüldü

Mardin Valiliği, Nusaybin’de 13 Kasım Cuma akşamı başlatılan sokağa çıkma yasağı 5’inci gününde yazılı açıklama yaptı.  Açıklamada, şuan kadar 10 PKK’linin öldürüldüğünü belirtilirken, 2 vatandaşın da hayatını kaybettiğini açıkladı.  

Açıklamada, “Bugün itibariyle yapılan faaliyetler sonucunda; PKK/KCK terör örgütü mensubu 10 şahsın vurularak etkisiz hale getirildiği değerlendirilmektedir. Terör örgütü üyesi olmaktan aranan 3 şahıs yakalanmıştır. 13 vatandaşımız yaralanırken 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 12 adet tuzaklama bomba düzeneği imha edilmiş, 38 adet barikat kapatılmış, 8 adet perde/branda kaldırılmış, barikat olarak kullanılan 3 TIR ile 1 adet kamyon kaldırılmış ve 1 adet hendek kapatılmıştır.” denildi.

Açıklamada ayrıca, operasyonlarının kararlılıkla devam edileceği belirtildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.