banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Nişanyan'dan Hz. Muhammed'e iğrenç bir iftira daha

Hz. Muhammed'e (SAV) hakaret ettiği iddiasıyla 13.5 ay hapis cezasına çarptırılan Yazar Sevan Nişanyan, IMC TV'de yayınlanan 'Mercek Altı' programında gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Mustafa Kuleli'nin sorularını yanıtlayan Nişanyan, yeni alkollü içki düzenlemesiyle ilgili soruya alkolün de İslâm'ın da zihni uyuşturduğunu, dolayısıyla İslâm propagandasının da yasaklanması gerektiğini söyledi.

'TERBİYEZLİK' DEDİ

"Ben Muhammed'in Peygamber olduğuna inanmıyorum. Peygamber diye bir müessenin olduğuna inanmıyorum. Her hangi bir kişinin Allah'tan vahi aldığını iddia etmesinin terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum. Muhammed ya yalan söylemiş ya hayal görmüş" diyen Sevan Nişanyan, sözlerine Müslümanların ne tepki göstereceğini umursamadığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.